nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA GeForce 200 Series (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one? (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=139671)

shaolin95 10-04-09 11:47 AM

Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
Hi!
I need to confirm that it uses both cores before I go ahead and upgrade my gtx280.
Thanks

ChrisRay 10-04-09 02:13 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
It will work with 2 GPUs. But will not work 3 or 4 currently.

Chris

Arioch 10-04-09 02:15 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
I am using one and it works great.

Amaury 10-04-09 04:36 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
doesn't work in Tri-SLI or Quad.

Amaury 10-04-09 04:40 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
The games will work/run but the cards won't be used. The most demanding games Crysis and Stalker Clear Sky have lots of post processing effects issues with 3dvision anyway. So a SLI or GTX295 should be fine but you have to lower or even disable AA if you like 60fps on certain other games in 3d.

ChrisRay 10-04-09 06:53 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
On a quad or 3 Way SLI setup. 3D Vision reverts back to a single GPU. On a standard SLI system. You'll get multi GPU acceleration.

Chris

ChrisRay 10-05-09 04:33 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
With 3 Way and 4 Way? They have been working on it. Just taking them forever.

GitDat 10-05-09 06:18 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
Quote:

Originally Posted by ChrisRay (Post 2098412)
On a quad or 3 Way SLI setup. 3D Vision reverts back to a single GPU. On a standard SLI system. You'll get multi GPU acceleration.

Chris

So the only way to get my 3D to run in at least 2-way-SLI is to remove my ribbon cable from quad-SLI? :(

ChrisRay 10-05-09 11:31 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
Quote:

Originally Posted by GitDat (Post 2099007)
So the only way to get my 3D to run in at least 2-way-SLI is to remove my ribbon cable from quad-SLI? :(

Actually you have to take the second GPU out for it to work properly. I "know" I have been on Nvidia case about this for months now.

shaolin95 10-06-09 11:15 AM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
I suppose or HOPE that a GTX295 with a 9800gtx + for physx wont be an issue right?

newparad1gm 10-06-09 01:28 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
I hope that isn't an issue, because I have GTX 280's in SLI and a 9600 GT for PhysX, and I would be pissed to find out that I haven't been running games in SLI using 3D Vision all this time. That's the reason I got the second GTX, because running games in regular 2D on a 1680x1050 screen isn't all that demanding.

ChrisRay 10-06-09 04:05 PM

Re: Does 3D Vision work with GTX295 using both gpus or just one?
 
Quote:

Originally Posted by shaolin95 (Post 2099421)
I suppose or HOPE that a GTX295 with a 9800gtx + for physx wont be an issue right?

It would not be. No.


All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.