nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Corrupted windows on move with 190.42 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=140915)

kvaster 11-04-09 01:19 PM

Corrupted windows on move with 190.42
 
1 Attachment(s)
I've upgraded finally to xorg 1.7 and 190.42. I've all custom options disabled in my xorg config for nvidia driver.
I've enabled vsync and flip options in nvidia settings. I'm using compiz. It looks OK when all screen is changed (i.e. cube rotate), but windows looks corrupted when they are moved (wooby windows). Is there any way to fix that ? I want windows movement to be vsynced aswell.

Shot attached.

hl_ 11-04-09 02:17 PM

Re: Corrupted windows on move with 190.42
 
You have to enable vsync in compiz' configuration. Use compizconfig-settings-manager for that. In fact the OpenGL vsync setting in nvidia-settings does not matter at all.

I have no idea why this isn't on by the default, it ought to be.

kvaster 11-04-09 02:38 PM

Re: Corrupted windows on move with 190.42
 
Quote:

Originally Posted by hl_ (Post 2117163)
You have to enable vsync in compiz' configuration. Use compizconfig-settings-manager for that. In fact the OpenGL vsync setting in nvidia-settings does not matter at all.

I have no idea why this isn't on by the default, it ought to be.

vsync is ON both in compiz-settings and nvidia-settings. And I can see vsync results on cube rotate effect. And I can see same corruptions on cube rotate effect in case I disable vsync in nvidia-settings.

wantilles 11-05-09 04:15 AM

Re: Corrupted windows on move with 190.42
 
Quote:

Originally Posted by kvaster (Post 2117099)
I've upgraded finally to xorg 1.7 and 190.42. I've all custom options disabled in my xorg config for nvidia driver.
I've enabled vsync and flip options in nvidia settings. I'm using compiz. It looks OK when all screen is changed (i.e. cube rotate), but windows looks corrupted when they are moved (wooby windows). Is there any way to fix that ? I want windows movement to be vsynced aswell.

Shot attached.

What distro are you running and what is your xorg.conf?

kvaster 11-05-09 09:21 AM

Re: Corrupted windows on move with 190.42
 
Quote:

Originally Posted by wantilles (Post 2117571)
What distro are you running and what is your xorg.conf?

gentoo

part of my xorg conf:

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
BoardName "Quadro NVS 140M"
Option "NoLogo" "1"

## Option "NvAGP" "0"
#Option "OnDemandVBlankInterrupts" "true"
## Option "RandRRotation" "true"
## Option "AddARGBGLXVisuals" "true"
## Option "RenderAccel" "true"
#Option "TripleBuffer" "true"
#Option "DamageEvents" "true"
#Option "BackingStore" "true"

#Option "Coolbits" "1"
#Option "UseEvents" "true"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
Option "DynamicTwinView" "false"
Option "metamodes" "1680x1050_60 +0+0"
SubSection "Display"
Depth 24
EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
Option "Composite" "enable"
EndSection


All times are GMT -5. The time now is 08:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.