nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=149817)

Taylor001 04-08-10 03:43 AM

Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2 and 96.43.13
 
2 Attachment(s)
I set this option with nvidia-settings -a InitialPixmapPlacement=2. Although I notice a huge performance increase, the X server becomes really unstable and crashes randomly taking me back to the login screen. Switching back to InitialPixmapPlacement=1 solves the issue.

GeForce 4Ti 4200 64M

gnome 2.30
xorg-server 1.7.5.902
nvidia 96.43.13

Dizzle7677 04-09-10 02:04 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Quote:

Originally Posted by Taylor001 (Post 2228916)
Switching back to InitialPixmapPlacement=1 solves the issue.

You answered your own question.

Taylor001 04-09-10 07:37 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Quote:

Originally Posted by Dizzle7677 (Post 2229698)
You answered your own question.

Definitely not.

Taylor001 04-12-10 11:12 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Up.

Taylor001 04-13-10 06:57 PM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Up.

Taylor001 04-14-10 09:15 PM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Up.

kriko 04-15-10 07:16 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
You are using a very old driver, and I'm not sure your graphic card can uset IPP2 at all.

Taylor001 04-15-10 09:53 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Quote:

Originally Posted by kriko (Post 2233545)
You are using a very old driver, and I'm not sure your graphic card can uset IPP2 at all.

I'm using the right driver for my graphic card. The setting works and don't think it's normal that after a while Xorg segfaults.

kriko 04-15-10 10:06 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
You are contradicting yourself. Apparently that type of setup doens't work since it is segfaulting.

Why are you using IPP=2 in first place?

Taylor001 04-15-10 10:31 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Quote:

Originally Posted by kriko (Post 2233691)
You are contradicting yourself. Apparently that type of setup doens't work since it is segfaulting.

Why are you using IPP=2 in first place?

I'm using IPP=2 because it brings an huge performance increase. As I've already stated, it works but, after a while, (say, 5-10 mins) xserver crashes.

kriko 04-15-10 10:34 AM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Well, you've reported the bug, now wait. No need to bump every hour.

Taylor001 04-19-10 07:12 PM

Re: Random X crashes with InitialPixmapPlacement=2
 
Any confirm from nVidia?


All times are GMT -5. The time now is 09:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.