nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA GeForce 400/500 Series (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=63)
-   -   480 GTX SLi issue not sure what it is... (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=150605)

DarcSchnider 05-03-10 09:45 AM

480 GTX SLi issue not sure what it is...
 
Ok I ahve been testing out things in Metro 2033, and in BFBC2 and noticed that there are some strange color issue which I am not sure if they are heat related or driver. The games run fine, however I some times notice well moving in the games that the edges around all the object have a multi color tint like that of a scarab shell but soon as you stop moving all the edges look fine. I am goign to test tonight a a single card to see if its only in SLi which may help narrow it down. If you have seen this or know what it is let me know. I may see if I can get a screen cap to post later.

GitDat 05-03-10 10:08 AM

Re: 480 GTX SLi issue not sure what it is...
 
Quote:

Originally Posted by DarcSchnider (Post 2244422)
Ok I ahve been testing out things in Metro 2033, and in BFBC2 and noticed that there are some strange color issue which I am not sure if they are heat related or driver. The games run fine, however I some times notice well moving in the games that the edges around all the object have a multi color tint like that of a scarab shell but soon as you stop moving all the edges look fine. I am goign to test tonight a a single card to see if its only in SLi which may help narrow it down. If you have seen this or know what it is let me know. I may see if I can get a screen cap to post later.

I keep seeing little fuzzy colored outlines in Zombie Panic Source. When I don't move it looks fine.

DarcSchnider 05-03-10 11:13 AM

Re: 480 GTX SLi issue not sure what it is...
 
That sound about the same, the color I mentioned was fuzzy I assumed it was jsut some mixture of the texture. What I am wondering if perhaps its the AA or something. I will test more tonight.

GitDat 05-04-10 09:32 PM

Re: 480 GTX SLi issue not sure what it is...
 
1 Attachment(s)
http://www.nvnews.net/vbulletin/atta...1&d=1273026602

This is my GPU usage while SLI is enabled while in Zombie Panic Source. Why does it use the primary GPU so much and the secondary GPU (the 3rd GPU on the graph) so little? :confused:

lee63 05-04-10 10:06 PM

Re: 480 GTX SLi issue not sure what it is...
 
Quote:

Originally Posted by GitDat (Post 2245487)
http://www.nvnews.net/vbulletin/atta...1&d=1273026602

This is my GPU usage while SLI is enabled while in Zombie Panic Source. Why does it use the primary GPU so much and the secondary GPU (the 3rd GPU on the graph) so little? :confused:

Do you have vsync on.

GitDat 05-05-10 05:23 AM

Re: 480 GTX SLi issue not sure what it is...
 
Quote:

Originally Posted by lee63 (Post 2245504)
Do you have vsync on.

Nope.


All times are GMT -5. The time now is 11:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.