nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA GeForce 400/500 Series (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=63)
-   -   problems with tri sli gtx 480- a little problem (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=153619)

wheeljack12 07-30-10 06:23 PM

problems with tri sli gtx 480- a little problem
 
What is happening is that ever since I went to tri sli gtx 480, i get a little problem. I have traced it down to two things, either firefox 4.0 beta 2 or the video cards in sli. what is happening is that randomly while browsing I will click on a link or tab and the pc suddenly restarts. And windows doesn't ask to find a solution to the problem (the error window i mean) so i am little stuck since I can't see what's causing it. I am doubting it's the video cards in tri sli since they play games fine. I am thinking it's the beta browser but would like any input you guys could provide. See my sig below for hardware inside for any questions regarding hardware.

envirotech 08-02-10 08:35 AM

Re: problems with tri sli gtx 480- a little problem
 
Check the event viewer in the control panel / administrators tools. More then likely you should be able to see something in there about what caused the reboot.

2cents

wheeljack12 08-02-10 10:12 PM

Re: problems with tri sli gtx 480- a little problem
 
well, I didn't check the event viewer yet but I have gone back to firefox 3.6.8 and no reboots yet on that front. The only other time it rebooted was half way through reinstalling just cause 2. Not sure there what was causing that. next time I will check the event viewer asap.

john19055 08-03-10 01:37 AM

Re: problems with tri sli gtx 480- a little problem
 
I had problems with mine just rebooting out of the blue while browseing the web and I would go to the event viewing and it would be nothing except a crital error .I thought it might be my power supply but it is a 1100wat cooler master ,and I thought maybe My voltage was set to low on my CPU since I am overclocking it to 4.2g.But in the end it turned out to be my memory .I could run memtest and it always said it was ok.But when I back down my memory to 1200 instead of 1600 I have not had one reboot.


All times are GMT -5. The time now is 05:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.