nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Problem with 256.40 driver on ubuntu 10.04 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=154129)

Lemures 08-16-10 04:32 PM

Problem with 256.40 driver on ubuntu 10.04
 
Hi, i have some problems with new drivers for ubuntu 10.04. It is 256.44 and 256.40(dev). I have 9800GX2 videocard with two GPUs on board. The driver stops to define second GPU. I mean, after reboot both of GPUs is defined, but after some time driver defines only one GPU(and his temp). Previous version of driver(19x.xx something I forget) was working properly.

I hope that you understand me. Sorry for my eng.

Lemures 08-22-10 03:20 PM

Re: Problem with 256.40 driver on ubuntu 10.04
 
1 Attachment(s)
ok, i find something. Attachment 40967
and in sys.log i find this:
Aug 22 15:40:35 lemures-desktop kernel: [ 21.377092] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x26:0xffffffff:1027)
Aug 22 15:40:35 lemures-desktop kernel: [ 21.378215] NVRM: rm_init_adapter(0) failed

what does it mean?

ferrazrafael 10-04-10 07:27 AM

Re: Problem with 256.40 driver on ubuntu 10.04
 
Quote:

Originally Posted by Lemures (Post 2306128)
ok, i find something. Attachment 40967
and in sys.log i find this:
Aug 22 15:40:35 lemures-desktop kernel: [ 21.377092] NVRM: RmInitAdapter failed! (0x26:0xffffffff:1027)
Aug 22 15:40:35 lemures-desktop kernel: [ 21.378215] NVRM: rm_init_adapter(0) failed

what does it mean?

I think that it could be the same problem as mine, reported here

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=154961

Im suspecting that is a vmalloc problem


All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.