nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Archived News Items (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Powerline Networking with the Western Digital Livewire (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=154420)

News 08-24-10 11:40 AM

Powerline Networking with the Western Digital Livewire
 
More...

ViN86 08-24-10 12:23 PM

Re: Powerline Networking with the Western Digital Livewire
 
Anyone actually use one of these things before? I find the technology itself fascinating, and they have been out for a while, but I'm really curious about real-world performance.

Drolfrawd 08-24-10 12:45 PM

Re: Powerline Networking with the Western Digital Livewire
 
I have Installed several sets of these , but of a different brand
They work like a charm, for difficult spots.

nekrosoft13 08-24-10 12:54 PM

Re: Powerline Networking with the Western Digital Livewire
 
Quote:

Originally Posted by ViN86 (Post 2307137)
Anyone actually use one of these things before? I find the technology itself fascinating, and they have been out for a while, but I'm really curious about real-world performance.

yeah, I have 3 in my house from Netgear. It usually works, but performance often fluctuates.

I noticed the more of these things you have in your house the worse performance gets.

it works better with 2 then with 3.

Vorgus 08-24-10 01:40 PM

Re: Powerline Networking with the Western Digital Livewire
 
that would be because you are basicly using a hub instead of a switch. You get packet colisions.


All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.