nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   beta driver (260.19.04) bug report (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=154955)

r3pek 09-10-10 09:15 AM

beta driver (260.19.04) bug report
 
1 Attachment(s)
Hi,

after upgrading to the lastest beta i can no longer startx, it simply locks up and a hardware power off is necessary. computer is a Sony Vaio vpccw1s1e.

asdere 09-10-10 09:39 AM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
I have the same problem also with 260.19.04.

Sony Vaio Laptop model VPCCW27FX with Nvidia 330M.

256.53 works fine though.

gqman69 09-10-10 11:05 AM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
I got this twice now.

On a desktop using GTX 470.

Licaon 09-10-10 06:17 PM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
does Magic SysRq work so that you shutdown your system gracefully and not using the reset button: http://en.wikipedia.org/wiki/Magic_SysRq_key ?

f1f0 09-10-10 07:48 PM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
I got the same problem and had to revert to 256.53. The laptop is Sony Vaio VPCF127FX, Geforce GT 330M, Arch Linux 64-bit with custom kernel.

Only SysRq+B works (Sync, Unmount, etc. does not since I notice after these combinations the system still checks for error at boot up).

marsark 09-11-10 05:21 PM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
I have a same issue with latest beta on my GeForce 460. During the start of the KDE 4.4.5 session system becomes unresponsive, freezes and screen is colored to pink. Only hard reset helps.

But also with current stable version is system noticeably slower in comparison with my previous GPU GeForce 8800 GTS. Vdpau is broken on 460. System is 32bit Gentoo, Core 2 E8400, P45 chipset.

With newer 260.19.12 my system runs smooth, but VDPAU.

r3pek 09-18-10 04:40 PM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
same problem with that latest beta (260.19.06)

damentz 09-18-10 05:11 PM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
1 Attachment(s)
I cannot start X either with this driver - bug report attached while using 256.53.

Licaon 09-19-10 12:22 PM

Re: beta driver (260.19.04) bug report
 
Quote:

Originally Posted by damentz (Post 2320566)
I cannot start X either with this driver - bug report attached while using 256.53.

did you fix the error noted by: [mi] EQ overflowing. The server is probably stuck in an infinite loop. in the Xorg.log ? All the errors reports mentioning that line look like they're not nVidia related but X related and not fixed.


All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.