nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   256.53 breaks textures under X3/Linux, works just fine under 195.36.24 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=155555)

gilboa 09-28-10 02:25 AM

256.53 breaks textures under X3/Linux, works just fine under 195.36.24
 
3 Attachment(s)
Hi,

I've recently upgrade my F13 workstation (DEV in the signature below) to 256.53, up from 195.36.24.
The machine in question is:
Xeon L5530, 12GB RAM, GTX 470 / 1280MB, 3 x 320GB, Fedora 13 / x86_64.

Once I started using the new drivers, all the texture in X3/Linux disappeared / turned black and white.
I've sent a bug report to LGP (the company that ported X3 to Linux), but I've got a feeling NV people will better suited to fix this issue. (Or at least point LGP into the right direction)

As far as I know, LGP never released a demo of X3, making it harder to you to locate the source of this issue. Please let me know if there's something I can do to help you debug this issue.

Two SS and log attached.

- Gilboa

gilboa 09-28-10 02:30 AM

Re: 256.53 breaks textures under X3/Linux, works just fine under 195.36.24
 
P.S. the nvidia log was generated with the v195 drivers.

brebs 09-28-10 06:25 AM

Re: 256.53 breaks textures under X3/Linux, works just fine under 195.36.24
 
Duplicate of bug.

gilboa 09-28-10 07:10 AM

Re: 256.53 breaks textures under X3/Linux, works just fine under 195.36.24
 
Thanks!
I ran search and got nothing - most likely a typo on my end.

- Gilboa


All times are GMT -5. The time now is 07:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.