nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA GeForce 400/500 Series (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=63)
-   -   gtx470 sli failure after shutdown. (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=156641)

aidenrc 10-29-10 08:06 PM

gtx470 sli failure after shutdown.
 
Hello!
My main specs are: Win7, Crucial SSD, Rampage III Extreme, GTX 470 sli, 6gb G.Skill, all running off a Corsair 750w.
Now the problem I'm having is, I can get everything running perfectly, great performance etc. But after every shutdown I make, one of the 470's dont work, reboots dont effect the Sli though. My current quick fix is a driver reinstall. But that sucks... I have no idea why this would be happening.. Any ideas??

Thanks,
Aiden.

onmikesline 10-29-10 09:57 PM

Re: gtx470 sli failure after shutdown.
 
try one card at a time and see how that goes

aidenrc 10-30-10 03:11 AM

Re: gtx470 sli failure after shutdown.
 
Thanks for your reply,
Either of the 2 cards working in either of the 2 slots I use while using a sli setup, works fine. Only when I try for a sli setup.. I'm going to do a format now, and see if its just some thing thats gone awry with windows.
Aiden.

Muppet 10-30-10 05:39 AM

Re: gtx470 sli failure after shutdown.
 
It also wouldn't hurt to update the Bios.

RAMChYLD 10-30-10 07:00 AM

Re: gtx470 sli failure after shutdown.
 
Try a higher power PSU. 750w is really pushing it for a pair of 400-series GTX card.

Quick420 10-30-10 02:36 PM

Re: gtx470 sli failure after shutdown.
 
Thats what I was thinking......more power


All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.