nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA GeForce 400/500 Series (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Setting up SLI (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=156948)

howard stern 11-09-10 01:44 PM

Setting up SLI
 
Question about setting up SLI, I currently have one EVGA gtx 470 installed with the 260.99 drivers. I will be adding a second EVGA 470 in a couple of days.
Here is the question, after adding the second card with the bridge will I need to reinstall the drivers or will Windows 7 just install the drivers that are already installed and will I need to enable SLI or will it set it up by default? Thanks in advance!

trivium nate 11-09-10 01:57 PM

Re: Setting up SLI
 
You will not need to reinstall the drivers,
when you have both cards in and plugged into power with the bridge connected you turn the computer on and login, Then a message will pop up saying, "Sli capable system" click it and it will bring you to Nvidia control panel and you click enable SLI and thats it done!

howard stern 11-09-10 02:31 PM

Re: Setting up SLI
 
cool thanks. Can't wait to set it up.

trivium nate 11-09-10 03:52 PM

Re: Setting up SLI
 
hell yeah


All times are GMT -5. The time now is 05:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.