nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA GeForce 400/500 Series (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=158757)

gspot 01-14-11 06:59 AM

Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy
 
Hello all,
I bought a palit gtx 460. I installed it and got the "no signal" warning of my monitor. I have an old 550 W psu and Q6600 on a DFI motherboard. I tried it in another computer and it worked fine. So I supposed it would be a motherboard compatibility issue, so i tried an ASUS motherboard and surprisingly I got the "no signal" warning. My second thoough was that it is a psu problem so I tried another and nothing changed. I tried changing ram dimm's but nothing. The worst part is that it is working at the computer of the computer store I bought it so they won't change it. Do you have any suggestions ??

To summarize ::
My palit GTX 460 doesn't work on :
---motherboard--- with ---processor---
DFI DK X48 T2RS Q6600 (OC' ed at 3,2 )
ASUS P5QLD PRO Q6600 (no OC)

but works on
GA X38 DS4 E6600 (no OC)

any ideas ??

Thanks in Advance !

Sean_W 01-14-11 10:13 AM

Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy
 
According to the specs, it has two PCI-E slots. Did you try it in both?

fivefeet8 01-14-11 12:59 PM

Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy
 
Do you have integrated video cards on the motherboards that don't work?

grey_1 01-14-11 05:20 PM

Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy
 
Make sure bios is set to "PEG" first..whatever the option is on those boards to look for pci express cards first. The board should detect it anyway, but this would eliminate that as a problem.

gspot 01-16-11 09:13 AM

Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy
 
Thank you for your suggestions

It finally worked. After flashing the vga's bios with every possible bios I have found at techpowerup for the card, I used the platinum edition's bios and it worked. Although I bought the standard edition it likes the platinum edition's bios :captnkill: . Let's hope its stable.

Thank you


All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.