nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Segfault with Xserver 1.10rc2 and Nvidia 270.26 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=159873)

thefirstm 02-20-11 09:41 PM

Segfault with Xserver 1.10rc2 and Nvidia 270.26
 
1 Attachment(s)
I am running a system with Ubuntu Natty, and whenever I try to start the X server with nvidia installed I get a segfault. I tried it with the latest Xserver in Ubuntu, and I also tried compiling the rc2 version. Both produce the same segfault. I attached the nvidia-bug-report.log file.

AaronP 02-21-11 12:42 AM

Re: Segfault with Xserver 1.10rc2 and Nvidia 270.26
 
The X server ABI wasn't frozen until 1.9.99.902 (a.k.a. 1.10 RC 2), which was just released. I'll try to get official support for the new ABI in a driver release as soon as possible.

thefirstm 02-21-11 05:44 AM

Re: Segfault with Xserver 1.10rc2 and Nvidia 270.26
 
So this crash is caused by the ABI mismatch?

Thanks for the quick reply!

AaronP 02-21-11 10:25 AM

Re: Segfault with Xserver 1.10rc2 and Nvidia 270.26
 
Quote:

Originally Posted by thefirstm (Post 2394719)
So this crash is caused by the ABI mismatch?

Yes. Please remember that when you use the IgnoreABI option, all bets are off and the driver is completely unsupported.

plun 02-23-11 02:35 PM

Re: Segfault with Xserver 1.10rc2 and Nvidia 270.26
 
RC2 is now uploaded to Natty and I can confirm that the driver is broken.

http://paste.ubuntu.com/571341/

Back to X-server 1.9.....


All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.