nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Benchmarking And Overclocking (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Tessmark 3.0 Benchmarks. (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=161360)

Roadhog 04-08-11 06:16 PM

Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
Lets see your scores!

Run these settings:
- 19201080 fullscreen
- Tessellation Normal (x16)
- no AA, no Post-FX
- duration=60sec
- map set 1

Download:
http://www.geeks3d.com/20110408/down...3-0-released/7

Here are my results. 2, 6970's. The program didn't want to use the third one.
http://i.imgur.com/4V6bD.jpg

sammy sung 04-09-11 09:07 AM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
Mine :)

http://i358.photobucket.com/albums/o...sung/tess3.jpg

winton 04-09-11 11:27 AM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
1 Attachment(s)
Attached mine.

[AK]Zip 04-09-11 12:40 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
Doesn't allow direct links anymore use: http://www.geeks3d.com/20110408/down...-3-0-released/

sammy sung 04-09-11 12:45 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
Quote:

Originally Posted by [AK]Zip (Post 2416463)

Link dead...



http://www.geeks3d.com/20110408/down...-3-0-released/

[AK]Zip 04-09-11 01:09 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
I have tried everything this thing just stops at 99% every time and quits responding. Also multi GPU does not work.

john19055 04-11-11 10:49 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
I can't figure how to save my desktop so I can copy my score but I got at the setting you said 84,144 ,I had to go in my nvidia control pannel to add TessMark exe.and set my SLI to three cards.With just the one card I got 29,435 and when I set it to run three cards my score went to 84,144.I thought you just had to hit F5 to save your desktop.

fivefeet8 04-11-11 11:49 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
Quote:

Originally Posted by john19055 (Post 2417237)
I thought you just had to hit F5 to save your desktop.

If it's Windows, it should be "print screen" unless your keyboard is different.

john19055 04-12-11 10:26 AM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
I tried that and still can't find no where it saved anything .I have windows 7 Pro 64bit

fivefeet8 04-12-11 12:19 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
Quote:

Originally Posted by john19055 (Post 2417412)
I tried that and still can't find no where it saved anything .I have windows 7 Pro 64bit

Print screen copies an image of your desktop onto your clipboard. You then paste it into an image editor like Paint.

winton 04-12-11 12:20 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
After printing screen just paste into paint or something and save the image.

JaxMacFL 04-12-11 08:55 PM

Re: Tessmark 3.0 Benchmarks.
 
Quote:

Originally Posted by john19055 (Post 2417237)
I can't figure how to save my desktop so I can copy my score but I got at the setting you said 84,144 ,I had to go in my nvidia control pannel to add TessMark exe.and set my SLI to three cards.With just the one card I got 29,435 and when I set it to run three cards my score went to 84,144.I thought you just had to hit F5 to save your desktop.

Use Windows 'Snipping Tool'. Start > All Programs > Accessories > Snipping Tool.

It should start up with the desktop shaded in white and the cursor a crosshair. If not click on 'New'. Position the cursor at a corner or outer most edge of what you want saved as a picture then press and hold the left mouse button and pull. Once you have it outlined click on File > Save as, give it a name and it goes right into Libraries > Pictures. There you can upload it to Image Shack, etc.


All times are GMT -5. The time now is 05:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.