nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Crysis (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=59)
-   -   How To Use Sparse Grid SSAA In Crysis 2 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=161589)

Sean_W 04-16-11 04:06 PM

How To Use Sparse Grid SSAA In Crysis 2
 
Just incase you didn't know, you can enable Sparse Grid Super Sampling AA in Crysis 2 rather than the crappy MSAA it comes with.

First Download the NVIDIA Inspector

Add this to your autoexec r_PostMSAA = 0

Use these settings in the screenshot. Note the Antialiasing Compatibility value.

http://i55.tinypic.com/2qio7y0.png

Of course using SGSSAA will really hurt performance and I'm in the 20s maxed out on my GTX460@1920x1080 with this SGSSAA setting. Looks nice though. :)

http://s4.postimage.org/1jbgc3bj8/Crysis2_SGSS.jpg

ATOJAR 04-16-11 04:42 PM

Re: How To Use Sparse Grid SSAA In Crysis 2
 
I already had my r_PostMSAA = set to 2 ..... Ive changed it to 0 ... Ill check that out. :)


All times are GMT -5. The time now is 07:42 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.