nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA GeForce 400/500 Series (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=63)
-   -   GT520 compatibility problem? (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=162079)

MaDDeePee 04-30-11 09:58 AM

GT520 compatibility problem?
 
Hi guys,

i got a problem:

I'm running a quite old Supermicro X7DAL-E MoBo: http://www.supermicro.com/products/m...0X/X7DAL-E.cfm

Currently im running a Gainward Geforce GTX 560ti together with a Gainward G210.

Now, i like to swap the G210 with a GT520 but i cant get the card to work, no matter what slot used, plugged in single or together with another card.

I get a bios beep code for "VGA bad". I already tested the card in another Computer, its working there.

Could it be that the 520 is not compatible with my intel 5000x chipset? Or is it a PCIExpress version issue? If so, why is the (a lot more powerful) GTX560ti working like a charm?

I'm running out of ideas...

Help plox :(


Edit: Mobo Bios is already up to date...

MaDDeePee 05-02-11 12:38 PM

Re: GT520 compatibility problem?
 
I'm wondering if a GT520 from a other brand would be working... ?


EDIT:

YES! A msi Geforce 520 is working.

Very odd....well, i plugged the point of view 520 that doesn't want to run with my board to my dads computer. Its working like a charm there.

Solved that way :)


All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.