nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   xorg-server-1.12.1-1 crashes on exit from X on the GeForce 8400 MG (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=179320)

arx 04-25-12 08:28 AM

xorg-server-1.12.1-1 crashes on exit from X on the GeForce 8400 MG
 
1 Attachment(s)
Drivers higher than 275.43 hang the system, after startx xterm runs, but but the attempt to escape from X ends the suspension system, does not respond to keyboard, mouse, CPU load increases (the fan is working hard).

As you know, with the kernel 3.3 driver 275.43 does not work.

What in this situation have to do nvidia device users? Does nvidia want finally kindly help?
arx

Deanjo 04-27-12 04:59 PM

Re: xorg-server-1.12.1-1 crashes on exit from X on the GeForce 8400 MG
 
Quote:

Originally Posted by arx (Post 2549451)
Drivers higher than 275.43 hang the system, after startx xterm runs, but but the attempt to escape from X ends the suspension system, does not respond to keyboard, mouse, CPU load increases (the fan is working hard).

As you know, with the kernel 3.3 driver 275.43 does not work.

What in this situation have to do nvidia device users? Does nvidia want finally kindly help?
arx

I've been using multimonitor setups just fine on many nvidia linux setups with drivers well past that.

arx 04-28-12 01:11 AM

Re: xorg-server-1.12.1-1 crashes on exit from X on the GeForce 8400 MG
 
Quote:

Originally Posted by Deanjo (Post 2550382)
I've been using multimonitor setups just fine on many nvidia linux setups with drivers well past that.

OK, but how does this relate to my problem?

arx 05-02-12 10:54 AM

Re: xorg-server-1.12.1-1 crashes on exit from X on the GeForce 8400 MG
 
Hello :)
Thank you, nvidia developers for so many replies :)
Is that mean, that nvidia have me in... the... ;)
Probably.
Bump, nvidia developers. Wake up!!!

Don't expect Linux support from nVidia: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=222983

Oh, yeah? Nvidia sucks!

i SPY 05-21-12 04:53 PM

Re: xorg-server-1.12.1-1 crashes on exit from X on the GeForce 8400 MG
 
I dont have a clue about linux, but i checked your log anyway, this is what stood out for me, does this make any sense?

btw, did you try newer 300 series drivers?

Quote:

check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.
[ 242.407] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
[ 242.409] (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Apr 25 14:04:46 2012
[ 242.455] (==) Using config directory: "/etc/X11/xorg.conf.d"
[ 242.456] (==) No Layout section. Using the first Screen section.
[ 242.456] (==) No screen section available. Using defaults.
[ 242.456] (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0)
[ 242.456] (**) | |-->Monitor "<default monitor>"
[

Extension, version 6.0
[ 244.201] (II) Loading extension DRI2
[ 244.201] (II) LoadModule: "nvidia"
[ 244.201] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
[ 244.326] (II) Module nvidia: vendor="NVIDIA Corporation"
[ 244.326] compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
[ 244.326] Module class: X.Org Video Driver
[ 244.360] (II) NVIDIA dlloader X Driver 295.33 Sat Mar 17 14:58:02 PDT 2012
[ 244.372] (II) NVIDIA Unified Driver for all Supported NVIDIA GPUs
[ 244.372] (II) NVIDIA X compatibility module for ABI 12.0 built from xorg-server-1.11.99.901
[ 244.372] (II)

ACPI Warning: Incorrect checksum in table [ATKG] - 0x6F, should be 0x59 (20120111/tbutils-321)
[ 0.137057] ACPI: SSDT 7ffc96d0 00244 (v01 PmRef Cpu0Ist 00003000 INTL 20051117)
[ 0.137625] ACPI: Dynamic OEM Table Load:
[ 0.137629] ACPI: SSDT (null) 00244 (v01 PmRef Cpu0Ist 00003000 INTL 20051117)
[ 0.137787] ACPI: SSDT



xset -q:

/usr/bin/nvidia-bug-report.sh: line 434: xset: nie znaleziono polecenia
____________________________________________

nvidia-settings -q all:

nvidia-settings: error while loading shared libraries: libgtk-x11-2.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
____________________________________________

***


All times are GMT -5. The time now is 05:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.