nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA FreeBSD (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=47)
-   -   lost ttyv after upgrading from 285 to 295.40 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=179914)

barbara 05-03-12 02:10 AM

lost ttyv after upgrading from 285 to 295.40
 
After upgrading to 295.40 I can't switch back to any ttyv after X is started.
Reverting to 285 solves the problem.

This is on FreeBSD 9.0-STABLE i386 + GeForce 8500 GT

Please ask if you need more info.

barbara 05-10-12 07:12 PM

Re: lost ttyv after upgrading from 285 to 295.40
 
The issue seems solved after upgrading to 295.49.

barbara 05-13-12 08:33 AM

Re: lost ttyv after upgrading from 285 to 295.40
 
I have to rectify my previous statement.
The issue is NOT solved.
However I *think* that it's caused by blanktime in /etc/rc.conf.
I should test if disabling that with driver>285 or keeping it enabled while booting the old kernel fixes the problem.

barbara 05-15-12 05:48 PM

Re: lost ttyv after upgrading from 285 to 295.40
 
Doing some more tests, it seems that the consoles get lost soon after starting some full screen opengl application.
I've just checked that the consoles were ok, then started enemyterritory and exited. Once back, the consoles were lost.
This is not happening with last 285 driver.
Any feedback is really appreciated.


All times are GMT -5. The time now is 02:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.