nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   No HDMI audio on 302.07 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=180050)

fldc 05-04-12 05:26 PM

No HDMI audio on 302.07
 
1 Attachment(s)
I get not audio via hdmi on my GT520 with the beta driver 302.07, downgrading to 295.40 again fixes the problem.

santho 05-08-12 01:08 AM

Re: No HDMI audio on 302.07
 
clearing wrong comment...

sandipt 05-08-12 01:11 AM

Re: No HDMI audio on 302.07
 
NVIDIA internal Bug ID: 981287 to track this issue.

mightymouse2045 05-27-12 07:53 PM

Re: No HDMI audio on 302.07
 
Quote:

Originally Posted by sandipt (Post 2553461)
NVIDIA internal Bug ID: 981287 to track this issue.

Hi - just quickly how can I track that bug id so I can add info to it?

this problem is also in 302.11 beta drivers - the issue might be that no vaild ELD data is detected during bootup. downgrading to 295.53 fixes it.

conky 05-31-12 07:19 PM

Re: No HDMI audio on 302.07
 
I'm having this issue as well. I can get it to reenable HDMI audio by switching to a console and back to X. I can also get it to happen by going into nvidia-settings and setting the mode to 1920x1080_60. If I try to set the mode with xrandr, HDMI audio is lost. Setting it again with nvidia-settings restores the audio. Is this an issue with the new xrandr 1.2 support and audio?

AaronP 06-01-12 04:46 PM

Re: No HDMI audio on 302.07
 
Yes, there's a problem that causes audio to stop working when an X client queries the RandR status of the monitor. It should be fixed in the next release.


All times are GMT -5. The time now is 03:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.