nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=181211)

Ferianto85 05-18-12 08:35 PM

Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5
 
2 Attachment(s)
Dear All,

I just tried to install NVIDIA driver for TESLA M2070-Q in RHEL5. I have downloaded the driver for it in nvidia download page (driver version 295.53).
Installing the driver using command:
# sh NVDIA-Linux-X86_64xxx.run

I have clarified that the driver has been installed properly:

# nvidia-installer -i

[root@tomcat log]# nvidia-installer -i

Welcome to the NVIDIA Software Installer for Unix/Linux


The currently installed driver is: 'NVIDIA Accelerated Graphics Driver for Linux-x86_64' (version: 295.49).


I read from IBM website (because NVIDIA Tesla M2070Q is attached into IBM Blade HS22), that the usual monitor can not be used to display screen using NVIDIA Tesla, so I installed NX Client no machine to load the user`s screen.

Loading user`s screen is success via NX Client, but while trying to configure NVIDIA Xserver settings, it gave me error message on screen
# nvidia-settings

akan muncul output "You Do Not Appear using NVIDIA X Driver"


I tried for gooling the solution, and I have tried to edit the xorg.conf file (based the information that I got from internet).
I have tried running command :

# nvidia-xconfig


[root@tomcat log]# lspci -vvv|egrep -i "3D controller|nvidia"
19:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GF100 [M2070Q] (rev a3) (prog-if 00 [VGA controller])
Subsystem: nVidia Corporation Device 084d
Kernel driver in use: nvidia
Kernel modules: nvidiafb, nvidia
19:00.1 Audio device: nVidia Corporation GF100 High Definition Audio Controller (rev a1)
Subsystem: nVidia Corporation Device 084d
[root@tomcat log]#


Here is I sent the Xorg.conf file :


# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig: version 295.49 (buildmeister@swio-display-x86-rhel47-07.nvidia.com) Tue May 1 00:54:24 PDT 2012

Section "ServerLayout"
Identifier "X.org Configured"
Screen 0 "Screen0"
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection

Section "Files"
RgbPath "/usr/share/X11/rgb"
ModulePath "/usr/lib64/xorg/modules"
FontPath "unix/:7100"
FontPath "built-ins"
EndSection

Section "Module"
Load "xtrap"
Load "extmod"
Load "dbe"
Load "glx"
# Load "vnc"
Load "record"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "auto"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "ZAxisMapping" "4 5 6 7"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Unknown"
ModelName "Unknown"
HorizSync 28.0 - 33.0
VertRefresh 43.0 - 72.0
Option "DPMS"
# Option "PreferredMode" "1280x1024"
# Option "UseEdidFreqs" "1"
# Option "ReducedBlanking"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
BoardName "Tesla M2070-Q"
Option "RenderAccel" "True"
Option "UseDisplayDevice" "DFP"
Option "ConnectedMonitor" "DFP-0"
BusID "PCI:25:0:0"
# Option "NoLogo" "True"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Device0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
Option "NoLogo" "True"
SubSection "Display"
Modes "1280x1024" "1024x768"
Depth 24
EndSubSection
EndSection

Can anyone give me a solution, please? I have tried looking for solution on the internet. There are many case like this in the internet, but while trying to implement the solution, it still failed.

Please help, me...please...:(

Thank you

regards,

--Feri---


All times are GMT -5. The time now is 02:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.