nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ScreenDump while decoding and rendering with VDPAU (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=197208)

seaweed 11-19-12 03:10 PM

ScreenDump while decoding and rendering with VDPAU
 
When I screen capture while decoding and rendering with VDPAU , I get a green screen , regardless of the dump utility used. Does anybody know a way around this? This happens even with the latest 310 driver.

kokoko3k 11-20-12 07:26 AM

Re: ScreenDump while decoding and rendering with VDPAU
 
Maybe using a composite manager allows you to grab it correctly.
if not, then try
Code:

export VDPAU_NVIDIA_NO_OVERLAY=1
from the same terminal used to start the video, or add it to your .bashrc.

seaweed 11-20-12 01:46 PM

Re: ScreenDump while decoding and rendering with VDPAU
 
Quote:

Originally Posted by kokoko3k (Post 2581269)
Maybe using a composite manager allows you to grab it correctly.
if not, then try
Code:

export VDPAU_NVIDIA_NO_OVERLAY=1
from the same terminal used to start the video, or add it to your .bashrc.

I tried that - it did not work. I even set Overlay and OverlayDefaultVisual options to false in xorg.conf - still no luck.

actually combining the two by setting "export VDPAU_NVIDIA_NO_OVERLAY=1" right before the script i am calling to dump the screen worked but with some caveat - it shows green window for some of the windows (tied to a presentation queue) that were destroyed earlier. But I guess its an universal problem with VDPAU - the background does not get set correctly.

seaweed 01-08-13 03:10 PM

Re: ScreenDump while decoding and rendering with VDPAU
 
Quote:

Originally Posted by seaweed (Post 2581276)
I tried that - it did not work. I even set Overlay and OverlayDefaultVisual options to false in xorg.conf - still no luck.

actually combining the two by setting "export VDPAU_NVIDIA_NO_OVERLAY=1" right before the script i am calling to dump the screen worked but with some caveat - it shows green window for some of the windows (tied to a presentation queue) that were destroyed earlier. But I guess its an universal problem with VDPAU - the background does not get set correctly.

Updating this for whoever interested, This is resolved, the green stuff shows up only when another window is created on top of VDPAU window and has an OpenGL context to it.


All times are GMT -5. The time now is 10:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.