nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   NVreg_EnableVia4x STILL broken in 6111 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=34823)

syncomm 08-15-04 08:58 PM

NVreg_EnableVia4x STILL broken in 6111
 
I have a Gigabyte 6vxd7 motherboard with the Via Apollo PRO133x chipset. This is a PIII SMP system. I have always used NVreg_EnableVia4x with no issues in the past however with the latest driver I can't get the option to work. :-(

I did the following (which works fine with 5336):

./NVIDIA-Linux-x86-1.0-6111-pkg1.run --extract-only
cd NVIDIA-Linux-x86-1.0-6111-pkg1
[edit os-registry.c and set NVreg_EnableVia4x to 1]
rm usr/src/nv/precompiled/*
./nvidia-installer
[tell it not to download precompiled binaries]

with 6111 I get the following:

cat /proc/driver/nvidia/agp/host-bridge
Host Bridge: VIA Technologies, Inc. VT82C693A/694x [Apollo PRO133x]
Fast Writes: Not Supported
SBA: Supported
AGP Rates: 2x 1x
Registers: 0x1f000203:0x00000302

and a nice loss of framerate

I thought from the release notes that this would be fixed in this release :(
(ie. "Fixed problem that caused some AGP kernel module options to be ignored." )

Please help!

Thanks,

Greg
-

syncomm 08-27-04 03:27 PM

Re: NVreg_EnableVia4x STILL broken in 6111
 
Has anyone looked at this?? I also sent a message to nvidia support, but no response :( 5336 has no problem doing this


All times are GMT -5. The time now is 02:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.