nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Legacy Graphics Cards (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=37)
-   -   GF 4 Ti 4600.... (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=37951)

Dr_s99 10-02-04 03:05 PM

GF 4 Ti 4600....
 
hello,
uh i wanted to run 3Dmark05... but i realized that its using Pixelshading 3 and VS 2.x....

so which means there is no way for me to run it... right?
on my GF 4 Ti4600...?

and i was wondering were can i find Tools & SDKs for geforce 4 ti 4600...?

Lfctony 10-02-04 03:20 PM

Re: GF 4 Ti 4600....
 
3DM05 requires a DX9 card, so it will not run on a 4600.

Slyder 10-02-04 04:54 PM

Re: GF 4 Ti 4600....
 
Quote:

Originally Posted by Lfctony
3DM05 requires a DX9 card, so it will not run on a 4600.

Bloody thing runs at 1fps on all tests on my FX5700, with everything @ stock speeds.

I wouldn't worry about it tbh ;)

AthlonXP1800 10-13-04 05:20 AM

Re: GF 4 Ti 4600....
 
Quote:

Originally Posted by Slyder
Bloody thing runs at 1fps on all tests on my FX5700, with everything @ stock speeds.

I wouldn't worry about it tbh ;)

Oh yeah you should worry like me too with 5900 Ultra, near all of the tests ran at 1fps too at stock speed, I paid 373 for it 1 year ago, look at incredible 55 value Geforce 6 6200 card in NvNews preview, it ate 5700 and 5900 Ultra on 3DMark05 plate for lunch, 10fps faster in Doom 3 than my poor card too with the same setting. :p

msxyz 10-14-04 01:58 AM

Re: GF 4 Ti 4600....
 
You can try to force 3DMark 05 with 3DAnalyze faking PS caps although all you get will be a black screen and a few meshes every once in a while.

You should get a nice score, though. :angel: I believe you can even beat a 6800SLI setup :lol2:


All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.