nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA FreeBSD (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=47)
-   -   problems with nvidia-drivers to freebsd (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=4577)

andyp 11-28-02 05:00 PM

problems with nvidia-drivers to freebsd
 
When I try to start X (with startx) it takes about 2-3 minutes before X starts. The screen "flipps" a little but when I'm in X the nvidia-drives seems to work.

But something must be wrong becasue of this time. I checked the XFree86 log a little and the only thing i could found that was wrong was this:

Symbol __glXActiveScreens from module /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libdri.a is unresolved!
Symbol __glXActiveScreens from module /usr/X11R6/lib/modules/extensions/libdri.a is unresolved!

I have follwed the README from nvidia. And I dont iget a splashscreen with the nvidia logo which I have heard many others get.

david 11-28-02 05:28 PM

There's actually already a thread open on, more or less, this subject: http://www.nvnews.net/vbulletin/show...&threadid=4430

It sounds very similar to you're problem so perhaps you want to watch that thread (if you aren't already), or add this post to it.

andyp 12-01-02 04:38 PM

ok i have found some other with same problem... but no solution... If you want to see my conf and log, i can not find any errors in the log but you can take a look at it here:

http://217.215.158.29/nvidia/XF86Config
and
http://217.215.158.29/nvidia/XFree86.0.log

I have no idea of what is wrong so I would be very happy if someone could help me.


All times are GMT -5. The time now is 11:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.