nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   General Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=27)
-   -   [debian] NForce - eth0 - K7N420 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=50226)

vince75 05-07-05 06:06 AM

[debian] NForce - eth0 - K7N420
 
I installed the driver NFORCE
(NFORCE-Linux-x86-1.0-0301-pkg1.run) on K7N420 for Debian 2.4.
Code:

Linux 2.4.27-2-386 #1 Thu Jan 20 10:55:08 JST 2005 i686 GNU/Linux
These drivers, should support my ethernet adapter (MB integrated) on eth0. But i keep on getting the following error :

Code:

# modprobe nvnet
Warning: loading /lib/modules/2.4.27-2-386/kernel/drivers/net/nvnet.o will taint the kernel: non-GPL license - NVIDIA
  See http://www.tux.org/lkml/#export-tainted for information about tainted modules
/lib/modules/2.4.27-2-386/kernel/drivers/net/nvnet.o: init_module: No such device
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters.
      You may find more information in syslog or the output from dmesg
/lib/modules/2.4.27-2-386/kernel/drivers/net/nvnet.o: insmod /lib/modules/2.4.27-2-386/kernel/drivers/net/nvnet.o failed
/lib/modules/2.4.27-2-386/kernel/drivers/net/nvnet.o: insmod nvnet failed

:eek: :confused:

Apparently only forcedeth loads.
Should i remove forcedeth?
Any help greatly appreciated. Thanks :)

Config
MB : MSI K7N420Pro
CPU : AMD@1800 + 1 GB RAM

vince75 05-08-05 08:34 AM

Re: [debian] NForce - eth0 - K7N420
 
Had to move to kernel 2.6 and desactivate ACPI in Grub.
Now the nvnet module works :-)
Bye.


All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.