nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Xorg 7 does not work with nvidia 1.0-8756... any patches? (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=68798)

OrcLex 04-20-06 04:08 AM

Xorg 7 does not work with nvidia 1.0-8756... any patches?
 
1 Attachment(s)
Hello,

after upgrading to xorg 7 in debian sid (vanilla linux 2.6.16) the nvidia driver could not be loaded.
Are there any patches available?

I've attached the xorg-logfile for more informations.

Thanks & regards,
Alexander

SaguratuS 04-20-06 04:25 AM

Re: Xorg 7 does not work with nvidia 1.0-8756... any patches?
 
You should try reinstalling the driver and checking over your xorg config. I haven't had any major issues with Xorg7/XGL and 8756.

zander 04-20-06 05:13 AM

Re: Xorg 7 does not work with nvidia 1.0-8756... any patches?
 
@OrcLex: you need to install the xserver-xorg-dev package prior to the NVIDIA Linux graphics driver installation or use the --x-module-path command line option.

codejunkie 04-20-06 05:21 AM

Re: Xorg 7 does not work with nvidia 1.0-8756... any patches?
 
Quote:

Originally Posted by zander
@OrcLex: you need to install the xserver-xorg-dev package prior to the NVIDIA Linux graphics driver installation or use the --x-module-path command line option.

will this also work on ubuntu dapper i can't get the driver to install when using custom kernels.

BashfulTux 04-20-06 03:25 PM

Re: Xorg 7 does not work with nvidia 1.0-8756... any patches?
 
Quote:

Originally Posted by OrcLex
Hello,

after upgrading to xorg 7 in debian sid (vanilla linux 2.6.16) the nvidia driver could not be loaded.
Are there any patches available?

I've attached the xorg-logfile for more informations.

Thanks & regards,
Alexander

If your using the Debian packages it should already be patched to work with Xorg 7 according to the changelog of the package.

OrcLex 04-22-06 06:19 AM

Re: Xorg 7 does not work with nvidia 1.0-8756... any patches?
 
Quote:

Originally Posted by zander
@OrcLex: you need to install the xserver-xorg-dev package prior to the NVIDIA Linux graphics driver installation or use the --x-module-path command line option.

Thank you very much! That package was missing and now it's working again.


All times are GMT -5. The time now is 07:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.