nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1.0-8762 & nx6200tc (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=75274)

Trevor 08-18-06 07:07 AM

1.0-8762 & nx6200tc
 
Where am I going wrong. I just can't get the dvi to fire up.

Quote:

Section "ServerLayout"
Identifier "Twinview"
Screen 0 "DualScreen"
InputDevice "Keyboard0"
InputDevice "Mouse0"
# InputDevice "stylus" "SendCoreEvents"
# InputDevice "cursor" "SendCoreEvents"
# InputDevice "eraser" "SendCoreEvents"
Option "Xinerama" "0"
EndSection

Section "Files"
FontPath "/usr/share/fonts/misc"
FontPath "/usr/share/fonts/75dpi"
FontPath "/usr/share/fonts/100dpi"
FontPath "/usr/share/fonts/TTF"
FontPath "/usr/share/fonts/Type1"
EndSection

Section "Module"
Load "record"
Load "glx"
Load "dbe"
Load "dri"
Load "xtrap"
Load "extmod"
Load "type1"
Load "freetype"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "ExplorerPS/2"
Option "Device" "/dev/input/mouse0"
Option "ZAxisMapping" "4 5 6 7"
EndSection




Section "Device"
Identifier "pcie1nvidia0"
Driver "nvidia"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "NVIDIA Corporation NV44 [GeForce 6200 TurboCache]"
BusID "PCI:05:0:0"
Screen 0
Option "UseDisplayDevice" "CRT"
# Option "ConnectedMonitor" "CRT-1"
Option "Coolbits" "1"
EndSection

Section "Device"
Identifier "pcie1nvidia1"
Driver "nvidia"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "NVIDIA Corporation NV44 [GeForce 6200 TurboCache]"
BusID "PCI:05:0:0"
Screen 1
Option "UseDisplayDevice" "DFP"
# Option "ConnectedMonitor" "DFP-0"
Option "Coolbits" "1"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "CRT-0"
Option "DPMS"
HorizSync 30-75
VertRefresh 50-85
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "CRT-1"
Option "DPMS"
HorizSync 30-75
VertRefresh 50-85
EndSection

Section "Screen"
Identifier "DualScreen"
Device "pcie1nvidia0"
Monitor "CRT-1"
DefaultDepth 24

SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

#Section "DRI"
# Mode 0666
#EndSection

#Section "Extensions"
# Option "Composite" "Enable"
#EndSection

netllama 08-18-06 11:57 AM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
Please generate and post an nvidia-bug-report.log.

Thanks,
Lonni

Trevor 08-18-06 06:33 PM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
Quote:

Originally Posted by netllama
Please generate and post an nvidia-bug-report.log.

Thanks,
Lonni

And that is done, how? :)

netllama 08-18-06 06:47 PM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46678

Trevor 08-18-06 06:57 PM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
1 Attachment(s)
The Bug Report

netllama 08-18-06 08:24 PM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
I see:
(**) NVIDIA(0): Option "UseDisplayDevice" "CRT"

You're telling the driver to use the CRT, not the DFP.

Trevor 08-19-06 12:38 AM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
I'm just a little lost here. I get headaches looking at xorg.conf's. I have two crt monitors, but one is connected via a dvi-vga connector. If you could show me how I should have it setup, I'd appreciate it. Thanks. :)

netllama 08-19-06 01:22 AM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
How many displays are you trying to use at one time?

Trevor 08-19-06 02:57 AM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
I have one graphics card, a nx6200tc and two LG Studioworks 700s monitors. One is hooked up to the vga output and the other to the dvi using an adaptor. I want both working, but NOT one wide screen. Two seperate screens, but the mouse should be able to move between them. :)

netllama 08-19-06 06:25 PM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
Run:
>/etc/X11/xorg.conf
nvidia-xconfig -a --separate-x-screens

Trevor 08-20-06 02:02 AM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
Quote:

Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
WARNING: The CorePointer device was not specified explicitly in the layout; using the first mouse device.
WARNING: Unable to determine CoreKeyboard; will rely on X server's built-in default configuration.
Error: API mismatch: the NVIDIA kernel module has the version 1.0-8756, but
this client has the version 1.0-8762. Please make sure that the kernel
module and all NVIDIA driver components have the same version.
ERROR: Unable to determine number of GPUs in system; cannot honor '--enable-all-gpus' option.
Backed up file '/etc/X11/xorg.conf' as '/etc/X11/xorg.conf.backup'
New X configuration file written to '/etc/X11/xorg.conf'
So, does this mean that I have to go back to an earlier version module ?

netllama 08-20-06 10:33 AM

Re: 1.0-8762 & nx6200tc
 
No, it means that 1.0-8762 wasn't correctly installed.


All times are GMT -5. The time now is 06:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.