nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   8774 bug: switching from X to first console shows wrong colours (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=75649)

PrakashP 08-25-06 12:40 AM

8774 bug: switching from X to first console shows wrong colours
 
1 Attachment(s)
hw: Asus M2NPV-VM (nforce430/gf6150) connected via dvi

I don't use framebuffer or the like. If X hast started up and I press ctrl+alt+f1 the colours are wrong, ie usually I get a green background instead of black. If I siwtch to console 2 colours go normal, back to 1 now normal as well. back to X and back to 1 - normal. So just a first time issue. Maybe because the screen output contains coloured output? (gentoo init script produces them) The previous driver showed the same trouble, but I thought it might be due to xorg 7.1 and abi problems.

PrakashP 09-05-06 10:52 AM

Re: 8774 bug: switching from X to first console shows wrong colours
 
No comment from Nvidia? Bug confirmed or not? BTW, it needs not to by the first console. Switching to any console for the first time seems to show wrong colours.

PrakashP 11-13-06 01:32 PM

Re: 8774 bug: switching from X to first console shows wrong colours
 
At last 97.42 fixes this bug. (96.29 still has it.)


All times are GMT -5. The time now is 10:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.