nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Suse 10.1 - AMD 64 - Black screen problem (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=86665)

vasper 02-19-07 03:42 AM

Suse 10.1 - AMD 64 - Black screen problem
 
After updating to the latest kernel provided for Suse 10.1 and reinstalling NVIDIA drivers (tried all versions I could get my hands on) I get a black screen a few seconds or minutes into using XWindows.

The system freezes completely and I have to do a hardware reboot. I saw a lot of similar problems in this forum, but nothing that suggests there is a solution.

My system is an AMD 64 3000+ on a Gigabyte motherboard with SLI support and PCI-e slots. I use one GeForce 6600 pci-e.

Is there a known solution for this problem or do I have to wait for a new kernel or nvidia driver?

netllama 02-19-07 04:03 PM

Re: Suse 10.1 - AMD 64 - Black screen problem
 
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=58498

vasper 02-20-07 04:03 PM

Re: Suse 10.1 - AMD 64 - Black screen problem
 
I have already checked all these and also all other blank screen reports. Nothing applies in my case. Could it be a DVI output problem? That is the only thing I have read in here but there is no reported way to fix it.

netllama 02-20-07 04:13 PM

Re: Suse 10.1 - AMD 64 - Black screen problem
 
Providing a bug report applies in every case. Please do so, per the sticky post.


All times are GMT -5. The time now is 10:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.