nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Separate X screen dualhead no go (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=88347)

helskov 03-18-07 11:55 AM

SOLVED: Separate X screen dualhead no go
 
Hey!

am trying to set up my linuxbox so i can have
both my Acer monitor and my Sony LCDTV connected.
I have tried to set it up by using NVIDIA X server settings.
But my X server fails when trying to start it. :-(

Pclinuxos 2007
GF6600GT with 2xDVI
Acer AL1916W 1440x900
Sony KLD-32S2520 1360x768

They are both connected with a DVI => Vga plug.

Heres my log file.

http://pastebin.ca/400161

Heres my xorg.conf

http://pastebin.ca/400146

The strange thing is that i dont see any error i the log file. :rolleyes:

I got picture on both screens when no X is running.

I can activate "clone" and Twinview with Nvidia X server settings.
And the clone works.
But if i save to xorg.conf and try to start again. Then this fails too.

Hope someone can help.

Best Regards

Søren Helskov

AaronP 03-18-07 02:31 PM

Re: Separate X screen dualhead no go
 
Here's your error:
Quote:

Could not init font path element unix/:7100, removing from list!

Fatal server error:
could not open default font 'fixed'
You'll need to fix the font path in your config file.

helskov 03-18-07 03:04 PM

Re: Separate X screen dualhead no go
 
Oh i thought it just was information that it was auto fixed.

But why do i have this problem with 2 monitors and not one?

helskov 03-18-07 03:30 PM

Re: Separate X screen dualhead no go
 
The problem was easy to solve then :-)

I just had to do this

#FontPath "unix/:7100"

Now it finally works! Thx a lot!


All times are GMT -5. The time now is 08:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.