nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   GE FORCE 6150 LE on Compaq presario black screen (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=88382)

mtquattro 03-19-07 03:41 AM

GE FORCE 6150 LE on Compaq presario black screen
 
1 Attachment(s)
I have loaded the lates 9755 driver on RedHat 7.3 Compaq Presario with GE FORCE 6150 built-in graphics.
The same XF86Config with vesa drive works.
When I put "nvidia" , to get the new driver, I get BLACK SCREEN when Xserver starts.
Log file does not show any problem.

whig 03-19-07 06:22 AM

Re: GE FORCE 6150 LE on Compaq presario black screen
 
Your distro is too old to run a recent nvidia driver, you have to upgrade.

netllama 03-19-07 10:24 AM

Re: GE FORCE 6150 LE on Compaq presario black screen
 
whig, I'm not sure how you came to that conclusion. In theory, the nvidia driver should work fine with RH-7.3. However, without seeing an nvidia-bug-report.log, its impossible to speculate on what is failing.

whig 03-19-07 04:07 PM

Re: GE FORCE 6150 LE on Compaq presario black screen
 
The 2002 RH 7.3 Release Notes show kernel 2.4.18 and XFree86 4.2.0. The 9755 is a bit too new for that...

mtquattro 03-19-07 10:43 PM

Re: GE FORCE 6150 LE on Compaq presario black screen
 
There is only one nvidia-installer.log, no other nvidia specific logs.
XF86Free.0.log did not list any problems. That is after I rebooted the system (ALT-CTL-DELETE), since (ALT-CTL-BACKSPACE) did not exit Xserver.
I tried 9755 and 9746 drivers with identical results.
Is there anything that supports GEFORCE LE 6150 that is old enough to run on RedHat 7.3?


All times are GMT -5. The time now is 12:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.