nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   slackware 11.0 and leadtek gf7300gt AGP (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=88790)

czelusc 03-27-07 10:07 AM

slackware 11.0 and leadtek gf7300gt AGP
 
2 Attachment(s)
Hello

I have problem with 7300gt I have before fx5500 and work very fine but when I change to 7300gt and X not start.
Logst tell me somthing like: chipset is not recognize,.
I installed the lastest driver nvidia and still isn't working. X can't start.

I attach two files with log and xorg.conf.

Please Help.

netllama 03-27-07 10:34 AM

Re: slackware 11.0 and leadtek gf7300gt AGP
 
According to your bug report, you're using the 'nv' X driver, not the 'nvidia' X driver.

czelusc 03-28-07 01:58 AM

Re: slackware 11.0 and leadtek gf7300gt AGP
 
I use "nvidia" driver in the xorg.conf and my module is nvidia.o.
I don't have driver "nv" now.

Problem still exist.

Please Help.

czelusc 03-28-07 05:03 AM

Re: slackware 11.0 and leadtek gf7300gt AGP
 
ok I see the problem but where to change it. Driver in xorg.conf I have "nvidia"
but X still use "nv" driver where to change it ?

czelusc 03-28-07 05:30 AM

Re: slackware 11.0 and leadtek gf7300gt AGP
 
ok I have My system take not form /etc/X111/xorg.conf but form / eh.

Sorry,

But you answer help me.

Very Thanks.

It's now work very good.


All times are GMT -5. The time now is 09:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.