nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Solaris (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=45)
-   -   100.14.03 (beta) Bug Report (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=90288)

RUSTY 04-23-07 06:30 PM

100.14.03 (beta) Bug Report
 
1 Attachment(s)
Hi,

I installed the 100.14.03 (beta) reboot and my system could not startx. Here's an attached bug report. Hope I'll hear from you soon.

AaronP 04-25-07 04:34 AM

Re: 100.14.03 (beta) Bug Report
 
The X server is loading the wrong libglx, and /dev/fb points to the wrong place:
Code:

ls -l /dev/fb* /dev/nvidiactl
lrwxrwxrwx  1 root    root          46 Apr 23 11:55 /dev/fb -> /devices/pci@0,0/pci10de,7e@2/display@0:text-0
lrwxrwxrwx  1 root    root          10 Mar 26 21:22 /dev/fb0 -> fbs/text-0

I would suggest reinstalling the driver and rebooting with "reboot -- -r"

RUSTY 04-25-07 11:29 PM

Re: 100.14.03 (beta) Bug Report
 
Quote:

Originally Posted by AaronP
The X server is loading the wrong libglx, and /dev/fb points to the wrong place:
Code:

ls -l /dev/fb* /dev/nvidiactl
lrwxrwxrwx  1 root    root          46 Apr 23 11:55 /dev/fb -> /devices/pci@0,0/pci10de,7e@2/display@0:text-0
lrwxrwxrwx  1 root    root          10 Mar 26 21:22 /dev/fb0 -> fbs/text-0

I would suggest reinstalling the driver and rebooting with "reboot -- -r"

I tried reinstalling it several times with no luck.


All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.