nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Latest 7 series drivers and suse 10.2 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=93525)

IHOD2007 06-20-07 12:21 AM

Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Hello, i have a SuSE 10.2 box and i just installed an nVidia GeForce 7600GT (XFX) with dual 22" LCD's hooked to the dvi ports on the card. I seem to have a problem when running the nvidia driver, the icons and text look very choppy, like i was trying to run 640x800 dos mode on an lcd. The background though, is perfect. Im running at 1680x1050 resolution.

Is there some kind of setting (interlace maybe?) that i have to put into my xorg.conf file to get this thing to work correctly? When im using the "nv" driver, everything is perfect i dont understand why its just with the 100.14.09 drivers. Also tested under windows, works perfect.....

Thanks in advance!
_Dan

netllama 06-20-07 12:26 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Please generate and attach an nvidia-bug-report.log.

IHOD2007 06-20-07 10:30 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Hello,

I generated a log both while in the console with no x and while in KDE with x.

Both can be found HERE

Thanks!

_Dan

netllama 06-20-07 10:49 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
I don't see anything unusual in your bug report. Can you capture this problem in a screenshot?

IHOD2007 06-20-07 11:28 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Screenshots come out normal but i took 3 pictures.

wikipedia.jpg
nvnews.jpg
icons.jpg

Wikipedia is the best example...

Thanks

_Dan

netllama 06-20-07 11:31 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Thanks. If you set RenderAccel to false in xorg.conf, does that have any impact?

IHOD2007 06-20-07 11:31 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Where does it go....?

IHOD2007 06-20-07 11:35 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Oh wait, i figured it out. Lemme see if it works

IHOD2007 06-20-07 11:39 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Nope same thing... It has something to do with the nvidia drivers, when i switch to "nv" in xorg.conf everything works fine but its a bit laggy. Maybe if i tried a previous version?

_Dan

Cambo 06-20-07 11:43 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Could the problem be DPI related? I don't seem to be able to look at your bug report output, so I may be way off, but if the DPI is being incorrectly calculated, you can set the DPI to use in your xorg.conf.



Cambo

netllama 06-20-07 11:45 AM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Is this problem present on both displays simultaneously?

Please start X with the following command:
startx -- -logverbose 6

and then generate a new bug report.

IHOD2007 06-20-07 12:06 PM

Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2
 
Yes its both screens. New log is HERE


All times are GMT -5. The time now is 06:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.