nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA FreeBSD (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Xorg goes 100% with NVRM messages (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=96903)

zebdits 08-20-07 01:49 PM

Xorg goes 100% with NVRM messages
 
1 Attachment(s)
Sometimes Xorg starts eating 100% cpu and I get some messages from nvidia driver. The only thing I can do is to connect with ssh and restart the machine because even if I kill Xorg and kldunload and kldload nvidia I get various errors.

Last time it happened the messages were
Code:

Aug 20 17:08:12 regulus kernel: NVRM: Xid (0002:00): 8, Channel 00000001
Aug 20 17:08:12 regulus kernel: NVRM: Xid (0002:00): 6, PE0001
Aug 20 17:08:20 regulus kernel: NVRM: Xid (0002:00): 8, Channel 00000001
Aug 20 17:09:00 regulus kernel: NVRM: Xid (0002:00): 8, Channel 00000001

bug report attached.

zebdits 08-24-07 02:35 PM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
bump

zebdits 08-25-07 06:04 PM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
1 Attachment(s)
Here we go again

zebdits 08-28-07 01:32 AM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
anyone can help?

zebdits 08-28-07 10:05 PM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
1 Attachment(s)
And again!


What are also all these messages in /var/log/Xorg.0.log? What do they mean?
Code:

(WW) NVIDIA(0): WAIT (0, 7, 0x008e, 0x00000044, 0x00000044)
(WW) NVIDIA(0): WAIT (0, 6, 0x00fb, 0x00000054, 0x00000054)
(--) NVIDIA(0): No video decoder detected

Can you say something?
This is really getting frustrating.

SirDice 08-29-07 01:14 AM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
Does it still hang if you set NvAGP to 0?

zebdits 08-29-07 03:21 AM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
Thank you!
I will try and let you know.
Unfortunately this is happening randomly and after several hours so it's hard to track down.

zebdits 09-05-07 02:01 AM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
1 Attachment(s)
After some days of hopes, it happened again.
No luck, even with Option "NvAGP" "0"

zebdits 09-13-07 06:36 PM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
1 Attachment(s)
More than three weeks are passed: any chance to get an answer???

zebdits 09-16-07 04:01 PM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
Hey, is this supposed to be a support forum, as written above?
I've also sent an email with my bug report.
What else I have to do to have a damn answer?
Man, this is really getting frustrating!
Is nvidia unable to explain their own error codes?

zebdits 09-19-07 05:28 PM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
1 Attachment(s)
This should be richer.

zebdits 09-28-07 04:33 PM

Re: Xorg goes 100% with NVRM messages
 
1 Attachment(s)
Need some more?


All times are GMT -5. The time now is 05:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.