View Single Post
Old 09-30-06, 09:44 PM   #1
openmedia
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33
Default Beta Drive 9625 bugs with PAL TV Out

I've attached the nvidia-bug-report.log files as requested.

My problems are that for most of the TV Out modes the driver doesn't appear to support 50Hz. I can reporoduce this on most 6200 class cards, in particular the 6150 chipsets uses on Asus A8N-VM CSM and M2NPV-VM Motherboards.

Note that this problem also exists for the 8xxx series driver as well.

As well as being able to support 50Hz video over DVI/HDMI I need to support 50Hz Pal Video over COMPOSITE/SVIDEO/COMPONENT.

Problem shows up as follows for SD PAL video modes

COMPOSTITE + HD576i with 720x576 reports 59.96 Hz.
SVIDEO + HD576i with 720x576 reports 59.96 Hz.
COMPONENT + HD576i with 720x576 reports 59.96 Hz.

Now the one that does appear to work

COMPONENT + HD576p with 720x576 reports 50.00 Hz.

This is also an issue with HD resolutions over COMPONENT If I enable 720p or 1080i over COMPONENT the refresh rate is also NTSC (60.02 Hz) rather than PAL.

I've attached the bug reports for SVIDEO + HD576i, COMPONENT + HD576p and COMPONENT + HD720p.

Steve
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.svideo_576i.log.gz (29.2 KB, 113 views)
File Type: gz nvidia-bug-report.composite_576p.log.gz (28.9 KB, 101 views)
File Type: gz nvidia-bug-report.composite_720p.log.gz (28.9 KB, 100 views)

Last edited by openmedia; 10-08-06 at 04:33 PM.
openmedia is offline   Reply With Quote