View Single Post
Old 10-17-06, 01:11 AM   #2
candle_86
Registered User
 
candle_86's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Fort Worth, TX
Posts: 1,279
Send a message via MSN to candle_86 Send a message via Yahoo to candle_86
Default Re: FX 5600 problems!! help please

Quote:
Originally Posted by herrdionisio
Hi Folks
First of all..I'm new in this forum and pardon me if I broke any rule here...I didn't have time to read all the rules

So dudes .. I got a GeForce FX 5600 256mb installed in the win xp SP2, but i also got a weird problem, (I saw that a friend in this forum had the same problem, but he posted it in 2003 and until now noone gave him a solution..i hope that has one lol) ..within 20 or 30 minutes maybe a little less with the pc running normaly, the screen blinks, flashes (i don't even know how to call it) very fast, a second maybe, and after the first blink (lesss than a minute after) it happens again ..and go on...
I'm using the new driver from nVidia 91.47 but I've tested all of them since 43.xx!!! please friends, if anyone knows how to fix it, tell me!! i'm going crazy with this blinks

That's it dudes..any help will be great!
A Good Day to all, stay fine
and greetings from Brazil! sse ya!
Disable AGP fast writes in Bios and check your refreash rates
__________________
Xeon x5460 -- EVGA 680i -- 8gb DDR2 800 -- Windows 7 Pro -- EVGA GTX 660 SC -- Patriot Blaze 60gb SSD
Pentium 4 3.2HT -- Abit IC7-G -- 2gb DDR 400 -- Windows XP MCE 2005 -- Saphire X800 XT AIW -- Seagate 250gb
Athlon XP 2500+ -- ECS K7VTA3 -- 512mb DDR 333 -- Windows 98SE -- Geforce 6200 -- WD 40gb
candle_86 is offline   Reply With Quote