View Single Post
Old 11-20-06, 10:45 AM   #8
Dr_s99
geForce 4 Ti 4600
 
Dr_s99's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Canada
Posts: 339
Default Re: Nvidia GLX doesn't work

Quote:
Originally Posted by energyman76b
go to /usr/lib

remove ALL libGL.so* and libGLcore.* stuff

eselect set (!!) opengl xorg
eselect set opengl nvidia

check where the libGL* symlinks in /usr/lib point to.

Don't use the installer directly. If you ever used it, go and search for the stale files lingering around.
i tried removing everything... and it looks like it doesn't want to run w/ glx

Code:
ls -l /usr/lib/libGL*

-rw-r--r-- 1 root root    709 Nov 20 10:34 /usr/lib/libGL.la
lrwxrwxrwx 1 root root     35 Nov 20 10:34 /usr/lib/libGL.so -> /usr/lib/opengl/nvidia/lib/libGL.so
-rw-r--r-- 1 root root    752 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLU.la
lrwxrwxrwx 1 root root     11 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLU.so -> libGLU.so.1
lrwxrwxrwx 1 root root     20 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLU.so.1 -> libGLU.so.1.3.060501
lrwxrwxrwx 1 root root     20 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLU.so.1.3 -> libGLU.so.1.3.060501
-rwxr-xr-x 1 root root 480660 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLU.so.1.3.060501
lrwxrwxrwx 1 root root     39 Nov 20 10:34 /usr/lib/libGLcore.so -> /usr/lib/opengl/nvidia/lib/libGLcore.so
lrwxrwxrwx 1 root root     11 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLw.so -> libGLw.so.1
lrwxrwxrwx 1 root root     15 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLw.so.1 -> libGLw.so.1.0.0
lrwxrwxrwx 1 root root     15 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLw.so.1.0 -> libGLw.so.1.0.0
-rwxr-xr-x 1 root root  11156 Nov 10 18:15 /usr/lib/libGLw.so.1.0.0
Code:
# cd /usr/lib/opengl/
# ls
global  nvidia  nvidia-bug-report.log  nvidia-bug-report.log.old  xorg-x11
# cd nvidia
# ls
extensions  include  lib  no-tls  tls
#ls extensions/
libglx.so
#ls include/
gl.h  glext.h  glx.h  glxext.h
#ls -l lib/

-rw-r--r-- 1 root root     709 Nov 20 08:50 libGL.la
lrwxrwxrwx 1 root root      17 Nov 20 08:50 libGL.so -> libGL.so.1.0.8776
lrwxrwxrwx 1 root root      17 Nov 20 08:50 libGL.so.1 -> libGL.so.1.0.8776
-rwxr-xr-x 1 root root  543724 Nov 20 08:50 libGL.so.1.0.8776
lrwxrwxrwx 1 root root      21 Nov 20 08:50 libGLcore.so -> libGLcore.so.1.0.8776
lrwxrwxrwx 1 root root      21 Nov 20 08:50 libGLcore.so.1 -> libGLcore.so.1.0.8776
-rwxr-xr-x 1 root root 8161228 Nov 20 08:50 libGLcore.so.1.0.8776
lrwxrwxrwx 1 root root      26 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so -> ../no-tls/libnvidia-tls.so
lrwxrwxrwx 1 root root      28 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so.1 -> ../no-tls/libnvidia-tls.so.1
lrwxrwxrwx 1 root root      35 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so.1.0.8776 -> ../no-tls/libnvidia-tls.so.1.0.8776

# ls -l no-tls/
lrwxrwxrwx 1 root root   25 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so -> libnvidia-tls.so.1.0.8776
lrwxrwxrwx 1 root root   25 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so.1 -> libnvidia-tls.so.1.0.8776
-rwxr-xr-x 1 root root 2352 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so.1.0.8776

# ls -l tls/
lrwxrwxrwx 1 root root   25 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so -> libnvidia-tls.so.1.0.8776
lrwxrwxrwx 1 root root   25 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so.1 -> libnvidia-tls.so.1.0.8776
-rwxr-xr-x 1 root root 2324 Nov 20 08:50 libnvidia-tls.so.1.0.8776
btw, i uninstalled the1.0.9629 and went to the older one.. 1.0.8776
__________________
System info(s):
-----
Gaming/Work System :
ASUS G1
RAM: 2.0Gb
Hard drive: 160 Gb
VIDEO CARD: NVIDIA 7700Go 512Mb
OS: Windows Vista Home Pre.
----------------------------
Server/Work system:
CPU: AMD Athlon XP 2400+
RAM: 1.0Gb
Hard drive: 30 IDE,120 IDE
VIDEO CARD: Nvidia Geforce 4 Ti 4600
OS: OpenSuse 10.2, Windows 2003
Dr_s99 is offline   Reply With Quote