View Single Post
Old 12-07-06, 03:32 AM   #1
vbv
Boris V. Vuks
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3
Default modprobe freezes on load module nvidia

Hi! I have trouble with use driver.
module i compiled for my system manually

# sh ./NVIDIA-Linux-x86-1.0-9631-pkg1.run -x
# cd NVIDIA-Linux-x86-1.0-9631-pkg1/usr/src/nv
# make module
# make install

then i try load module

root# modprobe nvidia

...........................
At this point modprobe not responding on any event include Ctrl-c
From another console i run diagnostic...

bash-3.1$ dmesg
Linux agpgart interface v0.101 (c) Dave Jones
nvidia: module license 'NVIDIA' taints kernel.
NVRM: The NVIDIA probe routine failed for 1 device(s).
ACPI: PCI Interrupt 0000:01:00.0[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16
PCI: Setting latency timer of device 0000:01:00.0 to 64
PM: Adding info for No Bus:vcs7
PM: Adding info for No Bus:vcsa7

-------------System configuration----------------------------
EN7300GS - Videocard
Intel Core Duo -CPU
Intel 965SS - Mother Board

Slackware 11.0

bash-3.1$ uname -a
Linux v 2.6.19-rc5-mm2 #4 SMP Tue Dec 5 20:30:47 EET 2006 i686 i686 i386 GNU/Linux

bash-3.1$ /sbin/modprobe -V
module-init-tools version 3.2.2

I'm trying to use next drivers:
NVIDIA-Linux-x86-1.0-7184-pkg1.run
NVIDIA-Linux-x86-1.0-8178-pkg1.run
NVIDIA-Linux-x86-1.0-8776-pkg1.run
NVIDIA-Linux-x86-1.0-9629-pkg1.run
NVIDIA-Linux-x86-1.0-9631-pkg1.run
NVIDIA-Linux-x86-1.0-9742-pkg1.run

Kernel configuration:
Character devices --->
<M> /dev/agpgart (AGP Support)
< > NVIDIA nForce/nForce2 chipset support
Graphics support --->
< > Support for frame buffer devices
--------------------------------------------------------
What i do not correct?
vbv is offline   Reply With Quote