View Single Post
Old 12-08-06, 01:00 PM   #1
marioncobretti
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Default (EE) end of block range

im having issues with a new machine. installed FreeBSD 6.1R [im more experienced w/ 4.11 stable] and have not worked with PCI-E/SLI cards w/ BSD. However I have with linux distros and didnt see many differences.

with an out of the box install of 6.1, including the installation of NVIDIA-FreeBSD-x86-1.0-9631 and nvidia-settings-1.0.

i ran an nvidia-xconfig which made the /etc/X11/xorg.conf file.

Code:
# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig:  version 1.0  (buildmeister@builder24.nvidia.com)  Thu Nov  9 18:02:12 PST 2006

Section "ServerLayout"
    Identifier     "Layout0"
    Screen      0  "Screen0"
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
EndSection

Section "Files"
    RgbPath         "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/:unscaled"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi/:unscaled"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/:unscaled"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1/"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi/"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/cyrillic/"
    FontPath        "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/TTF/"
EndSection

Section "Module"
    Load           "dbe"
    Load           "extmod"
    Load           "type1"
    Load           "freetype"
    Load           "glx"
EndSection

Section "InputDevice"
    # generated from default
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/sysmouse"
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "InputDevice"
    # generated from default
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "keyboard"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "Unknown"
    HorizSync       30.0 - 110.0
    VertRefresh     50.0 - 150.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    SubSection     "Display"
        Depth       24
        Modes      "1600x1200" "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
    EndSubSection
EndSection
when i startx as a user im getting the following errors:

Code:
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0xfb < begin 0xfffffffc
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
(EE) end of block range 0x77ff < begin 0xfffff800
a bunch of (II) overlaps
and of course:
Code:
(EE) No devices detected.

Fatal server error:
no screens found
any insight or possibly a suggestion of something i just missed would be appreciated. ive never run into the end of block range errors before and google didnt yield many results.



thank you for your time.

~marion
marioncobretti is offline   Reply With Quote