View Single Post
Old 12-16-06, 11:32 PM   #3
Joeyp2100
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default Re: Monitor doesnt like Drivers

Here is what I get from the xorg log.

(--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
(--) NVIDIA(0): Connected display device(s) on GeForce 7800 GT at PCI:1:0:0:
(--) NVIDIA(0): @@@ (CRT-0)
(--) NVIDIA(0): @@@ (CRT-0): 400.0 MHz maximum pixel clock
(II) NVIDIA(0): Assigned Display Device: CRT-0
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "800x600@56"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "800x600@72"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "640x480@85"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "800x600@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "640x480@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "800x600@85"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "640x480@72"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "800x600@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "640x480@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "832x624@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1024x768@85"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1024x768@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1024x768@70"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1024x768@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1024x768@43"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1152x864@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1152x768@54"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1280x854"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1280x1024@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1280x960@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1280x960@85"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1280x1024@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1280x960@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1400x1050@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1400x1050@75"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1600x1200@65"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1600x1200@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1792x1344@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0): No valid modes for "1856x1392@60"; removing.
(WW) NVIDIA(0):
(WW) NVIDIA(0): Unable to validate any modes; falling back to the default mode
(WW) NVIDIA(0): "nvidia-auto-select".
(WW) NVIDIA(0):


So basically, If I have nvidia drivers working it gives me this - If I use nv driver it works fine... but w/o rendering.

Last edited by Joeyp2100; 12-16-06 at 11:52 PM.
Joeyp2100 is offline   Reply With Quote