View Single Post
Old 01-04-07, 05:06 AM   #1
Gordon01
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default Multihead from readme :)

OK, beginning:
Quote:
Section "Device"
Identifier "nvidia0"
Driver "nvidia"
# Edit the BusID with the location of your graphics card
BusID "PCI:1:0:0"
Screen 0
Option "RenderAccel" "0"
EndSection

Section "Device"
Identifier "nvidia1"
Driver "nvidia"
# Edit the BusID with the location of your graphics card
BusId "PCI:1:0:0"
Screen 1
Option "RenderAccel" "0"
EndSection

Section "ServerLayout"
Identifier "layout0"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
Screen "screen0"
Screen "screen1"
EndSection
Works, second display showns unconfigured KDE, but no input devices on it(

OK, we are doing some changes:
Quote:
Section "Device"
Identifier "nvidia0"
Driver "nvidia"
# Edit the BusID with the location of your graphics card
BusID "PCI:1:0:0"
Screen 0
Option "RenderAccel" "0"
EndSection

Section "Device"
Identifier "nvidia1"
Driver "nvidia"
# Edit the BusID with the location of your graphics card
BusId "PCI:1:0:0"
Screen 1
Option "RenderAccel" "0"
EndSection

Section "ServerLayout"
Identifier "layout0"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
Screen "screen0"
EndSection

Section "ServerLayout"
Identifier "layout1"
InputDevice "Keyboard1" "CoreKeyboard"
InputDevice "Mouse1" "CorePointer"
Screen "screen1"
EndSection
Trying:
Code:
X :0 -layout layout0 -novtswitch -sharevts -deferglyphs 16 vt7
First display shows default "X" cursor, that controlled by first mouse.

Next:
Code:
X :1 -layout layout1 -novtswitch -sharevts -deferglyphs 16 vt8
returns:
Quote:
(WW) NVIDIA: No matching Device section for instance (BusID PCI:1:0:0) found
(EE) Screen 0 deleted because of no matching config section.
(EE) Device(s) detected, but none match those in the config file.
Any ideas?
Gordon01 is offline   Reply With Quote