View Single Post
Old 01-05-07, 06:20 AM   #22
Eight Konquers
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Default Re: Nvidia driver under 7.0-CURRENT. . .

Okay. Well, here's something interesting.. I'm using FBSD 6.2-PRE. I have an nVidia Geforce FX 5200... Never had a problem until now. And my _MAIN_ problem seems to be GL applications...

While I'm logged into X now (XFCE) it seems there are no issues. However, if I run any GL applications, I'll be lucky to not have a complete system lock. Every once in a while I'm able to CTRL+C out of something and not have to reboot.

These issues seemed to have begun once I updated to the 9631 driver (Although I can't be 100% sure). I do know, however, that downgrading drivers doesn't help at all. I've even taken it as far as version 8774 with no luck. =/

If I run "glxgears" to test my FPS, I get a _SERIOUS_ system choke. There are errors though. The same errors reported by others... Something along the lines of:

Code:
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 00000002
NVRM: Xid (0001:00): 29,  L1 -> L0
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 00000002
NVRM: Xid (0001:00): 29,  L1 -> L0
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 00000002
NVRM: Xid (0001:00): 29,  L1 -> L0
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 00000002
NVRM: Xid (0001:00): 29,  L1 -> L0
NVRM: Xid (0001:00): 8, Channel 00000002
NVRM: Xid (0001:00): 29,  L1 -> L0
... and that's it.

I'll download the newest drivers with the patch mentioned above and see if anything helps. The card is wonderful and I have no issues with it (Besides going through GPU fans like toilet paper ... ) But, that's of no issue.

I'll post again if the patch above gives doo-doo for results...

Regards,
Janky Jay, III
Eight Konquers is offline   Reply With Quote