View Single Post
Old 02-17-07, 02:52 PM   #1
crazytore
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default TV-Out detection problem (DVI-HDMI)

Hi

Im having trouble with detecting my tv with my current graphic card.

My setup:

CPU: x2 3800
GFX: XFX 7950GT m570 (heatpipe version)
RAM: 2GB
OS: WinXP SP2
etc..

HDTV: TOSHIBA REGZA 37WL66Z 37" LCD-TV

DVI-HDMI cable: The brand is "AC" i dont really know much about it, its pretty good tho, paid 100$ for it. (If you think this is expencive, you should visit Norway :P)

So, ive used this system without problems for about 3 months now, it has worked perfectly.

But yesterday it didnt find my TV anymore, and i really cant understand why!
Ive tried diffrent force ware drivers without success, and now im beginning to become desperate! Ive even tried to setup a convert-on-the-fly program to stream h.264 movies to my xbox360, but my system couldnt handle it :P

Ive searched forums and read alot of diffrent solutions etc. to simular problems, but i havent been able to figure it out yet. This blows!

Things i have done:
-Tested 84.63 91.33 91.47 92.91 93.71 93.81 force ware drivers.
-xxxx reboots of both tv and pc.
-Tested force detect tv option. This does find a "HDTV" but when i try this it wont give me a picture (tried all the resolution stuff). I might add that it find this "HDTV" regardless if the cable to the tv is in or not :P
-Tested both HDMI1 and HDMI2 input on the tv.
-Tested both DVI out ports on my gfx card.
-Smashed my head in the wall and strangeled my cat.

Anyone have any idea whats wrong? Ill be on nV's irc channel tonight if anyone wanna do live support ^^

Thanks
crazytore is offline   Reply With Quote