View Single Post
Old 02-22-07, 10:07 AM   #1
jesso
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 38
Default configure for twinview

I have been trying twinview configuration. When X starts the nVidia logo is half between my two screens (I guess in the middle).

Here's the xorg.conf I tried:

Code:
Section "Monitor"
        Identifier  "Monitor0"
        VendorName  "MAG Innovision"
        ModelName   "LCD"
        Option      "DPMS"
EndSection

Section "Device"
        Identifier  "nVidia0"
        Driver      "nvidia"
        VendorName  "NVIDIA Corporation"
        BoardName   "BFG GeForce 7600 GT"
        BusID       "PCI:2:0:0"
        Screen      0
        Option      "RenderAccel" "true"
        Option      "Coolbits"    "1"
        Option      "AddARGBGLXVisuals" "True"
        Option      "AllowGLXWithComposite" "True"
        Option      "TwinView"
        Option      "SecondMonitorHorizSync"   "30-89"
        Option      "SecondMonitorVertRefresh" "50-160"
        Option      "MetaModes" "CRT-1: 1600x1200, CRT-0: 1440x900"
        Option      "TwinViewOrientation" "CRT-1 RightOf CRT-0"
EndSection

Section "Screen"
        Identifier   "Screen0"
        Device       "nVidia0"
        Monitor      "Monitor0"
        DefaultDepth 24
        SubSection "Display"
                Depth 24
                Modes "1440x900"
        EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
        Option "Composite" "enable"
EndSection
I'm think it's something to do with the MetaModes, but I just can't get a grip on that line.

Can someone help?
jesso is offline   Reply With Quote