View Single Post
Old 03-25-07, 08:08 AM   #1
clsfrr
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Default nvidia 6200 on kubuntu - it restart x windows :s

hello:

i have instaled the nvidia drivers and beryl. It runs ok, but suddenly xwindows get reinitizialite continously. i think it is all ok... see the dmesg...

Quote:
[17202384.172000] nvidia: module license 'NVIDIA' taints kernel.
[17202384.428000] ACPI: PCI Interrupt 0000:01:00.0[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 217
[17202384.428000] NVRM: loading NVIDIA UNIX x86 Kernel Module 1.0-9755 Mon Feb 26 23:21:15 PST 2007
[17202525.072000] ACPI: PCI Interrupt 0000:01:00.0[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 217
[17202525.072000] NVRM: loading NVIDIA UNIX x86 Kernel Module 1.0-9755 Mon Feb 26 23:21:15 PST 2007
[17202525.420000] agpgart: Found an AGP 3.0 compliant device at 0000:00:00.0.
[17202525.420000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:00:00.0 into 8x mode
[17202525.420000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:01:00.0 into 8x mode
[17202665.352000] agpgart: Found an AGP 3.0 compliant device at 0000:00:00.0.
[17202665.352000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:00:00.0 into 8x mode
[17202665.352000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:01:00.0 into 8x mode
[17203583.836000] agpgart: Found an AGP 3.0 compliant device at 0000:00:00.0.
[17203583.836000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:00:00.0 into 8x mode
[17203583.836000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:01:00.0 into 8x mode
[17204145.560000] agpgart: Found an AGP 3.0 compliant device at 0000:00:00.0.
[17204145.560000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:00:00.0 into 8x mode
[17204145.560000] agpgart: Putting AGP V3 device at 0000:01:00.0 into 8x mode
the temper in the graphic card is ok, around 45-50 degrees.

if someone could help me...

thanks
clsfrr is offline   Reply With Quote