View Single Post
Old 03-30-07, 11:53 AM   #1
LuckyLoop
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Toulouse France
Posts: 20
Exclamation HD don't work with FX1500 & FX3500 (pb dual-link ?)

Hello,

A constructor had lent a quadro FX1500 and FX3500 to me to test them.
Under a Red Hat EL4 with 1500 or 3500 with a LCD 30" barco + CRT 17", we want to make 2560x1600 + 1280x1024.
With Kernel 2.6.14 and xorg 6.9 and the last nvidia driver 9755 or all 9XXX, it's impossible to make a 1280x800 or more on a lcd screen DVI-dual-link. No error in the Xorg.0.log, we can "glimpse" the logo nvidia scrambled a tenth of second before a black screen.
I think that the problem is related to the dual-link, because we make a 1280x1024 with a DVI-D mono link on a old lcd samsung 24".

Note : With a quadro FX3450 under same condition, we make very easily 2560x1600 + 1280x1024.


We tryed with older driver (8762, 8774 and 8776) with 1500 or 3500, and we make very easily 2560x1600 + 1280x1024, but it's not stable :
- We start this X configuration, "x11perf -all" and return to console (Ctrl+Alt+F1) => Crash X
- it's the same in mono screen

The end of the Xorg.0.log :
Code:
(II) Mouse0: ps2EnableDataReporting: succeeded
AUDIT: Thu Mar 29 16:11:03 2007: 6899 X: client 7 rejected from local host

   *** If unresolved symbols were reported above, they might not
   *** be the reason for the server aborting.

Backtrace:
0: /usr/X11R6/bin/X(xf86SigHandler+0x7e) [0x8086b8e]

Fatal server error:
Caught signal 11.  Server aborting


Please consult the The X.Org Foundation support 
	 at http://wiki.X.Org
 for help. 
Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional information.
Thanks,

Luc
LuckyLoop is offline   Reply With Quote