View Single Post
Old 04-10-07, 10:13 AM   #2
guwrt
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 20
Send a message via MSN to guwrt Send a message via Skype™ to guwrt
Default Re: N6600LE and widescreen?

Maybe you can try this part of the xorg.conf file. You may have to change the Nvidia driver for your device.


Section "Monitor"
Identifier "Écran générique"
HorizSync 30.0 - 82.0
VertRefresh 56.0 - 76.0
Option "DPMS"
EndSection

Section "Device"
Identifier "NVIDIA Corporation NV44 [GeForce 6200 TurboCache]"
Driver "nvidia"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
Device "NVIDIA Corporation NV44 [GeForce 6200 TurboCache]"
Monitor "Écran générique"
DefaultDepth 24
Option "SWCursor" "True"
SubSection "Display"
Depth 1
Modes "1440x900" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 4
Modes "1440x900" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 8
Modes "1440X900" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 15
Modes "1440x900" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 16
Modes "1440x900" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1440x900" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection
Section "ServerFlags"
EndSection


My remaining problem is the energy saver that cause the resolution return to 1152 x 900 after the delay. I have to start again the Xserver to return to 1440 x 900.

Guwrt
guwrt is offline   Reply With Quote