View Single Post
Old 05-12-07, 12:33 PM   #11
zabbadahun
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: Canada
Posts: 4
Send a message via MSN to zabbadahun Send a message via Skype™ to zabbadahun
Exclamation Re: "Can't open NVIDIA-Linux-x86-1.0-9755-pkg1.run"

ok I did that but it gives me an error.

ERROR: Unable to find development tool 'make' in your path; please make sure you have package 'make' installed.

So after that I tried to load back into x using startx, however now X will not launch. reading from where the screen starts.

X Window System Version 7.0.0
Release Date: 21 December 2005
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.0
Build Operating System:Linux 2.6.15.7 i686
Current Operating System: Linux quizacortezlinux 2.6.15-23-386 #1 PREEMPT Tue May 23 13:49:40 UTC 2006 i686
Build Date: 16 March 2006
Module Loader present
Markers: (only these 2 appear) (==) default settings (EE) error
(==)Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sat May 12 13:00:45 2007
(==)Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"

(EE)Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
(EE)No drivers available

Fatal server error:
no screens found
XIO: fatal IO error 104 (Connection reset by peer) on X server ":0.0" after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining.

I think this is due to some modifications I made at 4am last night. I was attempting to get my 3d rendering to work according to what the book said. It said to modify xorg.conf and replace a driver value with "nvidia".

OH NOES! I was modifying the file and my system crashed. I went back to it and my xorg.conf file is completely empty. I think I may just have to reinstall now.
zabbadahun is offline   Reply With Quote