View Single Post
Old 05-28-07, 09:31 AM   #1
amistry
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 6
Default Beryl Black Window Bug

Since I haven't seen a post on this in the FreeBSD forum yet I'd just like to confirm that the black window bug also appears in FreeBSD using beryl. I'm using a Geforce2 Go. Besides that performance is pretty good. I've read through the threads on the Linux forums and the suggestions for the work-arounds work, but the performance hit is significant on this older machine. Is there an ETA on when this bug will be fixed? What is the current progress? And lastly is there any missing functionality in FreeBSD that is hindering the bugfix (eg. AMD64)?

Thanks,

7.0-CURRENT FreeBSD 7.0-CURRENT #4: Sun May 27 13:07:14 EDT 2007 i386
> sysctl hw.nvidia
hw.nvidia.agp.card.rates: 4x 2x 1x
hw.nvidia.agp.card.fw: not supported
hw.nvidia.agp.card.sba: not supported
hw.nvidia.agp.card.registers: 0x1f000007:0x1f000104
hw.nvidia.agp.status.status: enabled
hw.nvidia.agp.status.driver: nvidia
hw.nvidia.agp.status.rate: 4x
hw.nvidia.agp.status.fw: disabled
hw.nvidia.agp.status.sba: disabled
hw.nvidia.version: NVIDIA FreeBSD x86 Kernel Module 1.0-9631 Thu Nov 9 17:38:06 PST 2006
hw.nvidia.registry.EnableVia4x: 0
hw.nvidia.registry.EnableALiAGP: 0
hw.nvidia.registry.NvAGP: 1
hw.nvidia.registry.EnableAGPSBA: 0
hw.nvidia.registry.EnableAGPFW: 0
hw.nvidia.registry.SoftEDIDs: 1
hw.nvidia.registry.Mobile: 4294967295
hw.nvidia.registry.ResmanDebugLevel: 4294967295
hw.nvidia.registry.FlatPanelMode: 0
hw.nvidia.registry.DevicesConnected: 0
hw.nvidia.registry.RmLogonRC: 1
hw.nvidia.registry.DetectPrimaryVga: 1
hw.nvidia.registry.dwords:
hw.nvidia.cards.0.model: GeForce2 Go
hw.nvidia.cards.0.irq: 11
hw.nvidia.cards.0.vbios: 03.11.01.38.f6
hw.nvidia.cards.0.type: AGP
amistry is offline   Reply With Quote